SRI risca sa piarda paza aeroporturilor

Florian Walter (fost Busca), unul dintre actionarii de la Dinamo, trage sforile la Ministerul Transporturilor pentru ca firma "Romprest" sa preia, contra milioane de euro, atributiile de control pe aeroporturi, prestate pana acum gratis de SRI.

1 afișare
Imaginea articolului SRI risca sa piarda paza aeroporturilor

SRI risca sa piarda paza aeroporturilor

Exista si un precedent al acestei situatii aparent iesite din comun: una dintre firmele companiei, "Romprest Security", specializata in servicii de paza si protectie, a reusit sa inlocuiasca Jandarmeria de la serviciile de paza a perimetrului Aeroportului Otopeni.Ministrul Ludovic Orban confirma intentiile lui Busca, dar sustine ca "nimeni nu va primi contracte fara licitatie". Florian Busca si-a schimbat numele in Florian Walter pentru ca avea nevoie de avize de securitate necesare participarii firmei "Romprest" la o licitatie de prestari servicii de salubrizare pentru bazele SUA din Romania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici