SRI si DNA pe urmele Carrefour-Auchan

Practicile unora dintre marile lanturi de magazine in Romania au un tot mai pronuntat iz penal. Cel putin doua dintre institutiile statului, SRI si DNA, au demarat deja actiuni de verificare a modului in care se deruleaza relatiile dintre hipermarketuri si producatori, dar si a felului in care inalti functionari din Guvern s-au lasat "convinsi" de argumentele "monstrilor" comerciali Carrefour, Auchan, Kaufland si altii asemenea.

7 afișări
Imaginea articolului SRI si DNA pe urmele Carrefour-Auchan

SRI si DNA pe urmele Carrefour-Auchan

Patronatele producatorilor de alimente au atras primele atentia asupra neregulilor, insa demersurile lor in lupta cu hipermagazinele nu au avut pana acum sorti de izbanda.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici