Ştabii de la Interne îşi riscă viaţa la birou

În Ministerul de Interne a apărut o nouă categorie profesională: „baronii cu epoleţi“. Pentru un milion şi jumătate de euro pe an (bani de la bugetul de stat) - pe post de chenzine - două duzini de ştabi îşi riscă sănătatea pentru patrie.

1 afișare
Imaginea articolului Ştabii de la Interne îşi riscă viaţa la birou

Ştabii de la Interne îşi riscă viaţa la birou

Se bat cu undele electromagnetice, cu programul de opt ore sau cu monitorul calculatorului. Ăsta din urmă cică e cel mai rău: atacă sistemul „analizatorului vizual“.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici