Stadionul va fi aproape gol

Pînă aseară s-au vîndut doar 9.500 de bilete, mai puţine chiar şi decît la meciul cu Arsenal. Conducerea Stelei e în alertă maximă. Pentru meciul cu Sevilla, de diseară, se anunţă cel mai redus număr de spectatori pe care Steaua l-a avut la meciurile din Champions League. "S-au vîndut 9.500 de tichete în total pentru acest meci, în care am inclus şi biletele care au rezultat din achiziţionarea de pachete", a anunţat ieri după-amiază Iulian Ghiorghişor, vicepreşedintele clubului.

1 afișare
Imaginea articolului Stadionul va fi aproape gol

Stadionul va fi aproape gol

Cifra este cu mult mai mică şi decît la partida cu Arsenal, cînd în tribune au stat ceva mai mult de 14.000 de spectatori. Pe întreaga durată a zilei de ieri, la cele 30 de case de tichete de la stadionul din Ghencea a bătut vîntul, vînzătorii stînd practic degeaba, în nici un moment nefiind mai mult de două persoane la acelaşi ghişeu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici