Stanga de lux, noua doctrina a PSD

Principalii actori politici, PSD, PD-L si PNL - pe cont propriu sau intr-o formula de compromis - se vor regasi la guvernare si dupa 2008.

1 afișare
Imaginea articolului Stanga de lux, noua doctrina a PSD

Stanga de lux, noua doctrina a PSD

Asa se face politica in Romania, iar cei care se injura astazi fumeaza maine din acelasi trabuc al intereselor si duplicitatii. Daca fumatul dauneaza grav sanatatii, politica face ravagii in privinta sanatatii unor alegatori care s-au saturat de aproape 20 de ani sa fie mintiti, inselati, sfidati. Toti alesii nostri viseaza la ipotetice demnitati. Mai mari decat cele detinute in acest moment. Privilegii care sa le confere mai multa importanta, mai multa influenta, mai multi bani in cont. Spre exemplu, PSD. Partidul care isi clameaza peste tot victoria de la locale. Care se crede de stanga, dar in care opulenta pe metru patrat in cazul liderilor sai, arata ca politica reprezinta cea mai sigura cale spre parvenire. Simbolul PSD, Ion Iliescu, a tras un semnal de alarma, prin renuntarea sa la o candidatura ca senator in 2008.

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici