Start in campania electorala

Previzibil, de altfel, politicienii, de la seful statului pana la simplii parlamentari au luat, practic, cu asalt ceremoniile de deschidere ale noului an universitar. De-a lungul si de-a latul tarii reprezentantii clasei politice s-au lansat in promisiuni peste promisiuni, neuitand sa critice dur- asta da bine la imagine!- frauda si coruptia existenta in sistemul universitar romanesc.

1 afișare
Imaginea articolului Start in campania electorala

Start in campania electorala

Aflat la Iasi, seful statul nu a pierdut ocazia de a arata celor prezenti cat de “intransigent“ este. ”Din nefericire, scoala romaneasca sufera din pricina lipsei de verticalitate, solidaritate si corectitudine. Plagiatul practicat de profesori si de studenti, cumpararea diplomelor de licenta, mita pentru promovarea examenelor sunt practici care caracterizeaza, din nefericire, o parte din invatamantul universitar romanesc”, a spus Traian Basescu, cel care, de prea multe ori, uita subit ca se afla, de trei ani, in fruntea unei Romanii careia i-a promis ca ”va trai bine!“. De la Mircea Geoana si Calin Popescu Tariceanu, pana la Marko Bela si Bogdan Olteanu, toti politicienii autohtoni deveniti recent europeni au declansat o penibila campanie cu iz electoral, incercand sa arate studentilor si nu numai ca goana dupa un vot te poate arunca de multe ori in penibil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici