STAŢI LINIŞTIŢI! NU DEMISIONEAZĂ!

Pe praful ăsta, Victor Piţurcă nu va demisiona în veci. Pe fondul celei mai grave lipse de lichidităţi din istoria planetei, selecţionerul ştie că demiterea sa de către oficialii FRF l-ar îmbogăţi cu 600.000 de euro.

1 afișare
Imaginea articolului STAŢI LINIŞTIŢI! NU DEMISIONEAZĂ!

STAŢI LINIŞTIŢI! NU DEMISIONEAZĂ!

O sumă deloc de neglijat, dacă ne raportăm la veniturile din fotbalul românesc. Mai mult ca sigur că antrenorul nu va face imprudenţa de a spune “Plec!” într-un moment în care are acest as în mînecă. Orice se poate zice despe Piţurcă, însă nu şi faptul că e prost! Ştie că Mircea Sandu nu îl poate înlătura fără să-i achite clauza de reziliere a contractului şi tocmai pe acest aspect mizează.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici