Statul protejează familia, Codul Civil... conturile

Oamenii de afaceri şi persoanele care exercită profesii liberale şi-au exprimat de mult interesul pentru contractul matrimonial (pre-nupţial) şi regimul separaţiei de patrimonii, care au menirea să clarifice regimul juridic al bunurilor dobândite de soţi în timpul căsătoriei şi a le separa în bunuri proprii şi bunuri comune.

1 afișare
Imaginea articolului Statul protejează familia, Codul Civil... conturile

Statul protejează familia, Codul Civil... conturile

Modificările aduse Codului Civil şi ale celui de Procedură civilă, care au făcut obiectul unor ample dezbateri susţinute la Facultăţea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, sunt cu atât mai importante cu cât regimul actual al comunităţii soţilor presupune că aceştia se află în stare de coproprietate în devălmăşie (adică niciunul dintre ei nu are o cotă prestabilită, necunoscându-şi în detaliu drepturile asupra bunurilorproprii decât după divorţ).

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici