Statul roman in criza: dezmat cu salupe, limuzine si sedii luxoase

Criza financiara nu schimba metehnele sefilor de institutii publice nici in 2009. In ciuda indemnurilor la austeritate facute de premierul Emil Boc, multe primarii si consilii judetene si-au achizitionat sau sunt pe cale sa-si achizitioneze automobile de mii de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Statul roman in criza: dezmat cu salupe, limuzine si sedii luxoase

Statul roman in criza: dezmat cu salupe, limuzine si sedii luxoase

Nu lipsesc in anul crizei nici investitiile in sedii de lux. La Iasi, la cererea presedintelui Consiliului Judetean, Constantin Simirad, va fi amenajat un sediu nou pentru institutia pe care o conduce.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici