Statul român trebuie sa-i plateasca lui Adrian Tarau 20.000 de lei daune pentru arestarea sa

Justitia a solutionat controversatul dosar „Tarau”. Printr-o sentinta definitiva si irevocabila, Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat ca statul roman sa-i plateasca omului de afaceri 20.000 de lei drept daune morale pentru arestarea sa dispusa in anul 2001 de catre procurorul Alexandru Lele.

6 afișări
Imaginea articolului Statul român trebuie sa-i plateasca lui Adrian Tarau 20.000 de lei daune pentru arestarea sa

Statul român trebuie sa-i plateasca lui Adrian Tarau 20.000 de lei daune pentru arestarea sa

Initial, cererea apararii omului de afaceri privind despagubirile era situata la un nivel de 50 de miliarde de lei vechi, considerata de catre instantele de judecata ca fiind exagerata.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici