Steaua de tinichea

Cu rănile încă sângerânde în urma poveştii din primăvară, elevii lui Viorel Hizo s-au năpustit din prima asupra porţii roş-albastre, destabilizând sistemul „vitezist” gândit de „Fiara” Marius Lăcătuş.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua de tinichea

Steaua de tinichea

După câteva avertismente lansate de Aliuţă şi Burdujan, care au stat însă prost cu ţinta, steliştii au primit lovitura de graţie tocmai de la Zapata, columbianul care până acum era de meserie înger păzitor, dar care aseară a scăpat printre mâini lovitura de cap a lui Ljubinkovic.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici