Steaua poate „înghiţi” Urziceniul!

Gigi Becali aşteaptă liniştit finalul campionatului, chiar dacă haosul care domneşte la Steaua e mare precum gardul din fundul curţii sale din Pipera. Asta pentru că are un plan infailibil pentru finalul de sezon.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua poate „înghiţi” Urziceniul!

Steaua poate „înghiţi” Urziceniul!

Finanţatorul stelist nu a ascuns că îşi doreşte ca Unirea Urziceni să câştige campionatul şi să evolueze astfel în grupele Ligii Campionilor. De ce? Nu neapărat pentru a le face în ciudă prietenilor Turcu şi Borcea, asta ar fi cireaşa de pe tort. Tortul e o tot mai vehiculată fuziune între Steaua şi Urziceni!

 

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici