«Ştefan şi Nadia veneau împreună la mine acasă»

Ştefan Bănică Jr. şi Nadia Comăneci au format un cuplu în urmă cu douăzece de ani. Cei doi au avut o relaţie amoroasă, în jurul anul 1987, înainte ca Nadia să fugă din România. Cea care a confirmat public ceea ce nu părea decât un zvon nefondat este nimeni alta decât Elena Cârstea, prietenă cu ambii protagonişti.

1 afișare
Imaginea articolului «Ştefan şi Nadia veneau împreună la mine acasă»

«Ştefan şi Nadia veneau împreună la mine acasă»

Ştefan Bănică, prezentatorul emisiunii Dansez pentru tine, de la Pro TV, s-a căsătorit în urmă cu un an şi jumătate cu Andreea Marin, care, luna trecută, i-a dăruit şi o fetiţă. El a mai avut relaţii cu femei celebre: Cristina Ţopescu, Mihaela Rădulescu şi Camelia Constantinescu. Printre femeile care au făcut parte, de-a lungul anilor, din viaţa lui Ştefan Bănică Jr. s-a vehiculat şi numele Nadiei Comăneci. Însă informaţia a rămas la stadiul de zvon, căci nici unul dintre cei doi nu a vorbit, vreodată, despre această relaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici