Stere Farmache, preşedintele BVB: Este ultima şansă pentru listarea Romtelecom

Vânzarea acţiunilor Romtelecom deţi­nute de statul român către grupul elen OTE fără a lista niciun pachet de titluri şi pe bursă ar fi "o mare şi imensă eroare" în condiţiile în care contractul de privatizare semnat în 2003 prevede o asemenea operaţiune, declară Dan Nica, vicepreşedinte al PSD.

3 afișări
Imaginea articolului Stere Farmache, preşedintele BVB: Este ultima şansă pentru listarea Romtelecom

Stere Farmache, preşedintele BVB: Este ultima şansă pentru listarea Romtelecom

Nica a fost ministru al comunicaţiilor în 2003, când grupul elen OTE a devenit acţionarul majoritar al fostei companii naţionale de telefonie fixă. "E o decizie a Guvernului dacă vrea să facă o tranzacţie cu OTE sau să listeze un pachet de acţiuni. Este imensă eroare dacă nu scot acţiunile Romtelecom pe bursă", a declarat Nica pentru ZF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici