Stim cine este misteriosul«domn profesor»

In convorbirile inregistrate dintre Omar Hayssam si procurorul Ciprian Nastasiu apare un misterios „domn profesor“. Ziarul nostru crede ca personajul despre care cei doi vorbesc folosind un nume de cod este presedintele Traian Basescu. Porecla se pare ca a fost gasita de Hayssam in timpul unei convorbiri din 22 iulie 2006. Sirianul ii spune procurorului ca a vazut ce scandal a izbucnit in Romania dupa ce s-a aflat de disparitia sa. Facand referire la presedinte, Hayssam spune ca va gasi el o solutie sa iasa din scandal pentru ca „aici e profesor, stie ce face“. Din acel moment ei ii spun presedintelui doar „domnul profesor“.

1 afișare
Imaginea articolului Stim cine este misteriosul«domn profesor»

Stim cine este misteriosul«domn profesor»

Convorbirea este inregistrata pe 22 iulie 2006, la doua zile dupa ce Basescu le ceruse demisiile sefilor SRI, SIE si UM 0962. Hayssam spune pe telefon: „Pe scena politica vrea sa o foloseasca. Dar, parerea mea, cum a procedat profesorul foarte bine, ca a sarit la gatul lor chiar daca si-a sacrificat niste oameni pe care, in afara de seful dumneavoastra, meritau ei“. La o zi dupa demisiile lui Gheorghe Fulga, Radu Timofte si Virgil Ardelean, a renuntat la functie si Ilie Botos , pana atunci seful lui Nastasiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici