Strategia Naţională de Apărare Împotriva Presei

Ieri a fost făcut public textul Strategiei Naţionale de Apărare şi deja au apărut discuţii. Cred că e nevoie de câteva cuvinte care să aşeze acest text acolo unde îi este locul. În primul rând, trebuie spus că el este, teoretic, rodul gândirii unui singur om, preşedintele ţării, practic el fiind ajutat de consilierii de specialitate.

4 afișări
Imaginea articolului Strategia Naţională de Apărare Împotriva Presei

Strategia Naţională de Apărare Împotriva Presei

În 2006, la strategia trecută, îşi pusese amprenta generalul Constantin Degeratu, anul acesta se simte mult din spiritul de profesor al lui Iulian Fota. Termeni din strategiile americane, precum acţiune preemtivă, folosiţi de stafful lui George W. Bush şi preluaţi în textul românesc din 2006 au dispărut acum, facând loc "anticipativului", impus de Fota. Fineţuri la citirea unor astfel de texte!

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici