Studentii straini cauta din nou Romania

In timp ce invatamantul romanesc este cunoscut in prezent mai degraba prin scandalurile pe care le genereaza, exista si universitati care reusesc sa faca performanta. Diplomele lor sunt bine cotate in randul cursantilor straini, care sunt gata sa plateasca pentru a le frecventa cursurile.

1 afișare
Imaginea articolului Studentii straini cauta din nou Romania

Studentii straini cauta din nou Romania

Spre deosebire de perioada de pana in 1990, cand afluxul de studenti straini era asigurat de tarile arabe si africane, acestia fiind adusi de apropierea ideologica a regimurilor din acele state de Nicolae Ceausescu, motivele care aduc mii de cursanti de peste hotare sunt calitatea programelor educationale din unele institutii si pretul accesibil. Una dintre institutiile care a reusit sa capete o cota buna in alte tari este Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj.


Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici