Subalternii Şefului Poliţiei Universului

Aţi întâlnit vreodată poliţişti care să recunoască faptul că au luat şpagă, s-au îmbătat turtă la chefuri cu colegii sau au altoit zdravăn vreo câţiva infractori ca să scoată de la ei mărturisiri? Noi da.

1 afișare
Imaginea articolului Subalternii Şefului Poliţiei Universului

Subalternii Şefului Poliţiei Universului

Sunt reali, au ca arme pistolul şi Biblia şi se roagă ca ţiganii să nu mai fure şi să muncească cinstit.Asociaţia Poliţiştilor Creştini din România are 150 de membri în toată ţara, de la agenţi la inspectori şi comisari, care spun că l-au cunoscut pe Dumnezeu şi s-au întors către El. Chestorul Pavel Abraham, fost şef al Poliţiei Române în 1997, este astăzi preşedintele de onoare al Asociaţiei. Majoritatea membrilor sunt baptişti, dar susţin că asociaţia este o organizaţie interconfesională şi primeşte în rândurile ei şi catolici, şi ortodocşi, şi protestanţi. Vreme de trei zile s-au întâlnit la Vatra Dornei, pentru o "perioadă de post şi rugăciune".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici