Suicidul, "la moda" printre adolescenti

Sapte tentative de suicid au fost inregistrate intr-o singura garda, la sfarsitul saptamanii trecute, la Spitalul de Urgente Iasi.

1 afișare
Imaginea articolului Suicidul, "la moda" printre adolescenti

Suicidul, "la moda" printre adolescenti

Aceste tentative au in comun faptul ca autorii sunt tineri pana in 21 de ani, toti cu firi retrase si in conflict deschis cu parintii. "Suntem pur si simplu asaltati de acesti copii. Inghit medicamente amestecate in alcool, se automutileaza, isi pun streangul de gat.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici