Super-ferma din Ardeal în care o vacă a dat 103 litri lapte într-o singură zi

Cea mai productiva vaca din Romania este o alintata. Ascultă muzică de relaxare, are aparat cu senzor care o scarpină pe spinare şi pe burtă şi un GPS agăţat de gât care contorizează câte plimbări face pe zi.

22 afișări
Imaginea articolului Super-ferma din Ardeal în care o vacă a dat 103 litri lapte într-o singură zi

Super-ferma din Ardeal în care o vacă a dat 103 litri lapte într-o singură zi

Numele ei este "Ramona", e din Alba şi în primăvară a avut un vârf de producţie de 74,4 litri/zi. Însă recordul absolut îl deţine o surată din aceeaşi fermă, care în urmă cu 3 ani a dat 103 litri de lapt.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici