Talpeş sare la gâtul Jupânului

Ex-consilierul pe probleme de securitate naţională al fostului şef al statului, Ion Iliescu, Ioan Talpeş, a anunţat ieri că formaţiunea pe care o conduce, UPSC, va da în judecată Guvernul României. Talpeş a reproşat Executivului că nu a verificat dacă omul de afaceri Dinu Patriciu a respectat contractul de preluare a Petromidia. Concret, fostul consilier a reproşat Guvernului Tăriceanu că nu a verificat dacă Dinu Patriciu a „convertit obligaţiunile Rompetrol în acţiuni în termen de şase luni“ şi că nu a trimis un „observator care să asiste la hotărârile luate de conducerea firmei“.

1 afișare
Imaginea articolului Talpeş sare la gâtul Jupânului

Talpeş sare la gâtul Jupânului

Declaraţiile lui Talpeş dovedesc afinitatea acestuia la doctrina comunistă. Nu de alta, dar Rompetrol este o companie privată, iar statul nu are dreptul legal de a avea o poziţie cu privire la soarta companiei. Chiar dacă aceasta este una strategică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici