Tandemul Ponta-Şova coace sechestrarea puterii în România

Ziarul „Curentul“ a intrat în posesia unor informaţii conform cărora noii emanaţi ai PSD-ului, liderul Victor Ponta şi starul politic în devenire Daniel Şova, plănuiesc să formeze un duo politic de excepţie pentru a pune mâna pe cele mai importante funcţii în stat la alegerile prezidenţiale din 2014.

9 afișări
Imaginea articolului Tandemul Ponta-Şova coace sechestrarea puterii în România

Tandemul Ponta-Şova coace sechestrarea puterii în România

Conform planului bine pus la punct încă de pe acum de sforarii noii puteri din Kiseleff, Victoraş Ponta va merge să îşi adjudece funcţia supremă şi să se instaleze la Cotroceni, iar Daniel Şova îşi va primi tainul ca şef de guvern la Palatul Victoria. Apariţiile tot mai dese ale lui Şova la televiziunile mogulilor Vîntu şi Voiculescu, dar şi faptul că Şova s-a erijat, ieri, în Parlament ca purtător de mesaj al PSD prin citirea moţiunii sunt elemente care confirmă fazele incipiente ale planului urzit de către noul Che Guevara social-democrat.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici