Ţara arde, miniştrii au plecat în vacanţă

Miniştrii au fost pe rând chemaţi de premierul Boc, în pelerinaj la Palatul Victoria, să stabileacă modul în care vor decima agenţiile pe care le au în subordine. Teoretic, întrucât, practic, se prezintă la Palatul Victoria doar cei rămaşi în Bucureşti, deşi, iniţial, prezenţa trebuia să fie obligatorie. Şapte dintre titularii unor ministere, însă, „şi-au asumat riscul“ de a pleca în concedii.

4 afișări
Imaginea articolului Ţara arde, miniştrii au plecat în vacanţă

Ţara arde, miniştrii au plecat în vacanţă

Astfel, pedeliştii miniştri ai Economiei, Adrian Videanu, Transporturilor, Radu Berceanu şi Apărării, Mihai Stănişoară, ignorând cu dezinvoltură decizia conducerii partidului din care fac parte, şi-au luat tălpăşiţa, spre zări de soare pline, deşi există o decizie, votată de Biroul Permanent Naţional, care îi obliga să rămână, toată vara, în Bucureşti.Nici în tabăra pesediştilor lucrurile nu stau mai bine, vacanţa părând a fi de nenegociat pentru unii dintre miniştrii Cabinetului Boc desemnaţi de partidul condus de Mircea Geoană.

 

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici