Tara saraca, alesi tot mai bogati!

Campania electorala pentru europarlamentare a debutat, asa cum era previzibil, intr-un ocean de promisiuni, demagogie si acuze reciproce. Dupa trei ani de guvernare mediocra, in care tara a devenit un camp nesfarsit de „razboaie” pentru suprematia in politica, acum, alesii nostri incearca in tipicul stil dambovitean sa arunce “pisica in curtea vecinului“. Liberalii dau vina pe populismul si lipsa de scrupule din lupta politica a presedintelui-jucator si a umilului sau aliat, PD.

1 afișare
Imaginea articolului Tara saraca, alesi tot mai bogati!

Tara saraca, alesi tot mai bogati!

La randul lor, democratii nu se considera cu nimic vinovati de haosul existent, desi Boc, Videanu si ceilalti lideri PD s-au aflat la guvernare, dar s-au comportat ca in... Opozitie. Vinovatia exista, dar lipseste cu desavarsire, am putea caracteriza actuala situatie cu care se confrunta scena politica. Gustul Puterii a devenit un veritabil “drog” pentru Cabinetul Tariceanu, fie el I sau II, care se agata cu disperare de luxoasele birouri din Palatul Victoria sau ministere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici