Ţăranii din Şimişna şi-au tras ştrand de cinci stele

Comuna Şimişna, din judeţul Sălaj, are cu totul, ca economie locală, aşa: agricultură - fiecare pentru el, două magazine şi un atelier de scaune şi dormeze, cu cinci angajaţi. Îi mai trebuia un ştrand. Unul modern, ca la oraş. Şi s-a găsit cineva să-l facă.

42 afișări
Imaginea articolului Ţăranii din Şimişna şi-au tras ştrand de cinci stele

Ţăranii din Şimişna şi-au tras ştrand de cinci stele

Totul a început cu o groapă. Domnul Grigoriţă Revnic, om de afaceri născut în Şimişna, s-a apucat de săpat o groapă în marginea satului, chiar în curtea fostului ceapeu.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici