Tăriceanu periclitează Justiţia pentru "onoarea nereperată" a Noricăi

Premierul Călin Popescu Tăriceanu o susţine cu insistenţă pe Norica Nicolai (PNL) pentru funcţia de ministru al justiţiei. Primul-ministru a rămas cu nominalizarea în braţe, ba chiar a recurs la atacuri la persoană către preşedintele Traian Băsescu. Asta deşi şeful statului şi-a exprimat reţinerea pentru numirea senatorului liberal într-o funcţie-cheie pentru România, dată fiind imaginea pătată a acesteia.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu periclitează Justiţia pentru "onoarea nereperată" a Noricăi

Tăriceanu periclitează Justiţia pentru "onoarea nereperată" a Noricăi

Norica Nicolai este cunoscută pentru un incident din Senat, când o nepoată de-a ei a votat în locul unui parlamentar. În plus, potrivit fostului director adjunct al ANP, Sorin Dumitraşcu, s-ar fi făcut presiuni asupra acestuia pentru angajarea aceleiaşi nepoate, într-un fotoliu confortabil al ANP. Tăriceanu speră totuşi să găsească la Curtea Constituţională acoperirea legislativă pentru plasarea Noricăi Nicolai la Justiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici