Tăriceanu şi Vadim, soli de pace la Roma

Pe cine trimite România la Roma întru soluţionarea crizei imigranţilor din Italia? Pe premierul Călin Popescu Tăriceanu, cot la cot cu "Tribunul" Corneliu Vadim Tudor. Primul se duce în calitate de şef al Guvernului, mandatat să ceară "garanţii", deşi l-a înfierat pe primarul Romei în interviurile acordate presei italiene. Celălalt sol de pace a primit sarcină de la parlamentari să asigure bunele relaţii dintre români şi italieni. Ca preşedinte al grupului de prietenie dintre România şi Italia, Vadim Tudor şi-a asumat imediat rolul de pacificator: "să nu se utilizeze cuvântul român, fiindcă nemernicul cu pricina nu e român, ci ţigan", a precizat acesta în ajunul călătoriei în Italia.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu şi Vadim, soli de pace la Roma

Tăriceanu şi Vadim, soli de pace la Roma

Premierul Călin Popescu Tăriceanu şi liderul PRM Corneliu Vadim Tudor sunt cei doi soli de pace ai României, însărcinaţi cu rezolvarea crizei imigranţilor din Capitala Italiei. Dacă primul-ministru şi-a asumat de unul singur responsabilitatea detensionării relaţiilor dintre cele două state, pentru delegarea "Tribunului" pe post de purtător de pace se fac responsabili parlamentarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici