Tariceanu va candida la Presedintie

Unul dintre ei venea din America. Altul de la casa pe care o detine in Santo Domingo, iar celalalt direct de la Bucuresti. Departe de orice sursa de informatie, supravegheati doar de enigmaticele statui din piatra de pe Insula Pastelui, aflata la 3.000 km distanta de Insulele Galapagos, Sorin Rosca Stanescu, Dinu Patriciu si Calin Popescu-Tariceanu au sarbatorit trecerea dintre ani, dar au si stabilit ca ultimul sa candideze pentru Presedintia Romaniei la urmatoarele alegeri prezidentiale.

1 afișare
Imaginea articolului Tariceanu va candida la Presedintie

Tariceanu va candida la Presedintie

Congresul PNL va fi convocat cat mai repede, urmand ca fostul prim-ministru sa-si anunte candidatura. Astfel, el isi va salva, in primul rand, functia de conducere a PNL, din care o factiune a partidului preconiza sa-l dea jos, motivand rezultatele proaste in alegeri ale partidului si aducerea in Opozitie. Crin Antonescu, pana mai ieri dat drept candidat sigur impotriva lui Traian Basescu, ar fi sustinut de aripa Orban, Nicolai, dar, la o analiza atenta in partid, s-a concluzionat ca, in ciuda talentului sau oratoric, nu-si poate trece in dreptul CV-ului sau politic nicio mare realizare. Nici macar la alegerile parlamentare nu a obtinut un scor care sa-l duca in Senat fara emotii, el ajungand in Parlament datorita redistribuirii.

Citeşte tot articolul în Qmagazine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici