Tată disperat: “Să fie pîrjoliţi şi ei cum a fost micuţul meu”

Chiar dacă Sănătatea românească suferă cumplit şi din cauza lipsei de cadre medicale (numărul medicilor, asistentelor şi infirmierelor este mult sub minimul necesar), la fel de adevărat este că în domeniu există şi oameni lipsiţi de responsabilitate. O confirmă Vasile Barbu, preşedintele Asociaţiei Pacienţilor din România, care se declară şocat în urma controlului efectuat, cu o lună în urmă, chiar la Maternitatea Giuleşti.

14 afișări
Imaginea articolului Tată disperat: “Să fie pîrjoliţi şi ei cum a fost micuţul meu”

Tată disperat: “Să fie pîrjoliţi şi ei cum a fost micuţul meu”

Anunţaţi, în mod eronat, de poliţie, că fiul lor a murit, soţii Dragomirescu au trecut de la agonie la extaz în momentul în care Spitalul Grigore Alexandrescu le-a dat vestea bună: bebeluşul este în stare critică, dar în viaţă. Tatăl, Andrei Dragomirescu, a anunţat că îi va da în judecată pe cei responsabili " de această confuzie". Andrei Dragomirescu nu a ascuns faptul că, personal, îşi doreşte ca vinovaţii de situaţia în care a ajuns copilul său "să fie pîrjoliţi şi ei cum a fost micuţul meu".

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici