Taxa hienelor

Democrat-liberalii au depus ieri la Camera Deputatilor, fara succes, motiunea simpla prin care solicita Guvernului anularea taxei de prima inmatriculare si restituirea banilor cetatenilor. De-abia depus, documentul a fost returnat pedelistilor de catre seful Camerei, liberalul Bogdan Olteanu, pe motiv ca acestia au incalcat procedurile regulamentare la depunere.

1 afișare
Imaginea articolului Taxa hienelor

Taxa hienelor

Pedelistii au admis ca procedura de depunere a motiunii nu a fost strict formalizata. Documentul, semnat de 69 de deputati, va fi depus in viitoarea sedinta de plen, ce ar putea fi organizata maine. Razboiul politic pornit de PDL contra PNL pe seama taxei nu are ca miza pentru initiatiori decat un potential de imagine inainte de alegeri. Realitatea a dovedit ca in Romania, o motiune simpla votata de Parlament nu are nici un efect juric asupra unui act al Guvernului. In tot acest timp, romanii care vor sa-si cumpere masina, trebuie sa scoata din buzunar bani seriosi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici