TAXA PE ROATĂ – povestea cauciucurilor de iarnă obligatorii şi a milioanelor de euro încasate de stat din „protecţia şoferilor”

Toţi proprietarii de autovehicule din România vor fi nevoiţi să-şi echipeze maşinile cu anvelope de iarnă, pe perioada sezonului rece, conform unui nou proiect realizat de Ministerul Transportatorilor şi Infrastructurii (MTI).

5 afișări
Imaginea articolului TAXA PE ROATĂ – povestea cauciucurilor de iarnă obligatorii şi a milioanelor de euro încasate de stat din „protecţia şoferilor”

TAXA PE ROATĂ – povestea cauciucurilor de iarnă obligatorii şi a milioanelor de euro încasate de stat din „protecţia şoferilor”

Din data de 1 noiembrie a acestui an posesorii a peste 4,2 milioane de vehicule din România vor fi obligaţi să plătească echiparea pentru iarnă a maşinilor. Conform proiectului actual, conducătorii vehiculelor care nu sunt dotate cu anvelope de iarnă în sezonul rece vor fi penalizaţi cu un maxim de 20 de puncte, amendă şi reţinerea certificatului de înmatriculare sau înregistrare al maşinii.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici