Ţeapa vine prin Western Union

Vreţi să cumpăraţi o maşină şi aţi găsit un chilipir pe internet? Ei bine, gândiţi-vă de două ori înainte de a-i trimite banii vânzătorului. Aţi putea deveni astfel o nouă victimă a înşelătoriei puse la cale recent de o reţea de români care activează pe site-urile de vânzări auto. Pentru a-şi atinge scopurile, escrocii se folosesc de una dintre cele mai cunoscute companii de transfer de bani din lume: Western Union.

7 afișări
Imaginea articolului Ţeapa vine prin Western Union

Ţeapa vine prin Western Union

Reţeta folosită de escroci pentru a-şi înşela victimele, care au pierdut mii de euro, pare, la prima vedere, destul de ingenioasă. Înşelătoria îi vizează pe cei care caută pe internet să-şi cumpere o maşină la mâna a doua. Astfel, pe site-urile de profil au apărut anunţuri foarte tentante care, în esenţă, spun cam aceeaşi poveste : maşina e de fabricaţie germană (Opel sau Volkswagen), are în jur de 6 ani vechime, puţini kilometri parcurşi, iar preţul, negociabil, în jur de 2.000 de euro. După ce victima muşcă momeala, sună la numărul de telefon din anunţ (care de regulă este o cartelă pre-pay).

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici