Telefoanele otravite II

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul propus de Traian Basescu, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, s-a derulat, si de aceasta data, prin intermediul telefoanelor si sms-urilor mai mult sau mai putin "otravite".

1 afișare
Imaginea articolului Telefoanele otravite II

Telefoanele otravite II

Metoda a adus aminte de tactica folosita de PSDR in alegerile din 1996. Aproape toate partidele au recurs la aceasta metoda, insa cea mai agresiva a fost cea a lui Traian Basescu si a Partidului Democrat. Daca celelalte partide s-au rezumat in cea mai mare proportie la sms-uri, Basescu si sustinatorii sai au plusat in campanie, sunand romanii prin intermediul unui robot telefonic. Presedintele a sunat multi romani pe telefonul fix, iar prin intermediul unui mesaj inregistrat le cerea sa vina la referendumul initiat de el. Anca Boagiu, vicepresedintele PD, a pus si ea umarul la sprijinirea referendumului initiat de Basescu, prin intermediul unui mesaj in care se solicita participarea la vot. Iar robotul Partidului Democrat suna si cerea vot pentru europarlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici