Teo Trandafir nu vrea să se mai mărite

Teo şi-a schimbat de curând „norocul”, vedeta s-a mutat în ograda celor de la Prima TV. O televiziune deja mare, care îi înţelege şi respectă pretenţiile, motiv pentru care a hotărât să joace în echipa lor. După atâtea schimbări profesionale în viaţa sa, Teo dă semne că nu vrea să mai facă „schimbarea” majoră în viaţa ei personală. Aceasta nu vrea să se mai mărite, nu crede în căsătorie şi nici că jurământul în faţa icoanelor îi va aduce fericirea. În urmă cu un an şi ceva, vedeta Prima TV a spus prima dată „DA” unuia dintre producătorii emisiunii sale, pe atunci de la postul Pro TV.

1 afișare
Imaginea articolului Teo Trandafir nu vrea să se mai mărite

Teo Trandafir nu vrea să se mai mărite

Alesul de atunci al prezentatoarei TV, Marian Constantinescu, alias „Domn profesor”, a curtat-o timp de şapte ani. Surse din anturajul vedetei au declarat că Teo a acceptat cererea în căsătorie abia a cincea oară, cu greu s-a lăsat convinsă de intenţiile producătorului ei. Se pare că vedeta nu a rămas cu amintiri prea frumoase după primul mariaj şi de aceea nu vrea să mai facă acest pas. Teo crede în zicala „niciodată să nu spui niciodată”, însă, de această dată, prezentatoarei nu i se mai pare o şmecherie măritişul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici