THRILLER ÎN MOLDOVA! FC Vaslui - CFR 5-3!

Cu "Dulăul" Hizo la începutul celei de-a treia domnii pe tronul Vasluiului, galben-verzii au făcut un meci mare în faţa echipei care le-a suflat Cupa sezonul trecut, câştigând cu 5-3, după un final nebun!

5 afișări
Imaginea articolului THRILLER ÎN MOLDOVA! FC Vaslui - CFR 5-3!

THRILLER ÎN MOLDOVA! FC Vaslui - CFR 5-3!

Încă din primele minute ale jocului, cursul ostilităţilor a fost cât se poate de clar pentru toţi cei 4.000 de vasluieni care au ales să-şi susţină pe viu echipa, deşi nici ora de disputare şi nici vremea n-au fost tocmai prielnice unei ieşiri în aer liber. Adailton trăgea primul semnal de alarmă pentru Clujul lui "Sorinaccio" în minutul 9 al jocului, iar Sânmărtean dădea oficial startul fiestei vasluiene în minutul 26, cu un şut din interiorul careului de 16 metri. După nici 10 minute, noua vedetă a Vasluiului, Adailton, ridica tribunele în picioare cu un şut senzaţional din 18 metri care l-a lăsat fără replică pe Nuno Claro. Clujenilor nu le-a mai rămas decât să plece la vestiare cu capul plecat.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici