Ţiganca + arabul = lovele

Zeci de femei de etnie romă sau românce vin în fiecare săptămână la consulatele României din Italia pentru a se căsători cu arabi. Scopul însurăţeilor: bărbaţii extracomunitari, odată însuraţi cu femei din UE, primesc permis de şedere în Italia şi îşi pot găsi de muncă legal, iar româncele la rândul lor se aleg cu bani pentru certificatul de căsătorie.

1 afișare
Imaginea articolului Ţiganca + arabul = lovele

Ţiganca + arabul = lovele

Luni la prima oră, "Filica", o ţigancă de 21 de ani, a venit flancată de un tinerel la vreo 20 de ani, Hassan. Ea, tuciurie şi cu ochii negri, micuţă de statură, dar cu spatele lat, bărbătesc, se aşază pe scaun în sala de aşteptare. El se pune alături fără să se uite la ea. Fata apucă să ne spună că e dintr-o localitate din Dâmboviţa, de lângă Bucureşti, şi se înţelege doar în italiană cu bărbatul venit în Cizmă taman din Egipt, din oraşul EL Dakalya.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici