Ţiganii români s-au integrat în „satul crimei“ de la Madrid

La intrarea în localitate, peisajul pare a fi dintr-un film suprarealist. Copiii se joacă în noroi, printre mormane de gunoi, în timp ce, lângă ei, părinţii se înţeapă cu seringi în vene. De-a lungul a 15 kilometri s-au adunat imigranţi din toate colţurile lumii şi ţigani spanioli.Localitatea este împărţită pe cartiere: mahalaua marocanilor, a sud-americanilor, a românilor, a spaniolilor.

1 afișare
Imaginea articolului Ţiganii români s-au integrat în „satul crimei“ de la Madrid

Ţiganii români s-au integrat în „satul crimei“ de la Madrid

Fiecare şi-a încropit locuinţa cum a putut. Unii şi-au făcut un culcuş din cartoane, alţii şi-au construit câteva camere din chirpici, iar cei mai cu dare de mână au folosit cărămidă. Mai mult de 2.000 de case au fost construite ilegal. Localitatea este cunoscută ca fiind cel mai mare punct de vânzare de droguri din comunitatea Madrid. Aici s-au organizat adevărate bande de delincvenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici