Tinerii? Pe bancă! Veteranii, politica lui Marius Lăcătuş! Este cea corectă?

Marius Lăcătuş şi-a conturat strategia pentru retur: din cauză că se teme de "ghilotina" patronului, nu va risca cu Matei, Răduţ sau cu Lungu.

3 afișări
Imaginea articolului Tinerii? Pe bancă! Veteranii, politica lui Marius Lăcătuş! Este cea corectă?

Tinerii? Pe bancă! Veteranii, politica lui Marius Lăcătuş! Este cea corectă?

"Promovează tinerii". Poate fi considerată o calitate în momentul în care cauţi un antrenor care să aibă ceva timp la dispoziţie şi mai puţini bani de transferuri. Marius Lăcătuş nu pare însă făcut pentru această caracterizare, iar CV-ul "Fiarei" arată clar acest lucru: doar opt tineri şi-au început cariera sub comanda lui Lăcătuş, iar la Steaua, jucători precum Mihai Răduţ, Cosmin Matei sau Cezar Lungu mai au de aşteptat.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici