Tiriac ar vrea sa vanda Dacia in Germania, dupa ce a adus Mercedes si Metro in Romania.

Ion Tiriac, primul antreprenor care a pariat pe cresterea economica a Romaniei in anii '90, aducand marci precum Mercedes, Ford sau Metro Cash&Carry, ia acum in calcul posibilitatea de a deschide centre auto Dacia in Europa de Vest, in Franta sau Germania, trecand astfel de la importuri la exporturi.

5 afișări
Imaginea articolului Tiriac ar vrea sa vanda Dacia in Germania, dupa ce a adus Mercedes si Metro in Romania.

Tiriac ar vrea sa vanda Dacia in Germania, dupa ce a adus Mercedes si Metro in Romania.

"Am luat in calcul sa devenim si dealer Dacia in strainatate, nu in Romania. Dacia este o masina care pentru mine a avut o evolutie surprinzatoare. Produsul este bun, este extrem de bine vandut in strainatate", a subliniat Ion Alexandru Tiriac, fiul fostului tenisman si reprezentantul lui in consiliile de conducere si administratie ale Tiriac Holdings, un grup care a rulat anul trecut afaceri de 1,3-1,4 mld.euro, intr-un interviu acordat ZF.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici