Ţiriac: Vor supravieţui crizei firmele care nu depind de bănci

Ion Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi români, cu afaceri în imobiliare, auto şi servicii financiare, nu vede economia românească ieşind din criză mai devreme de finele lui 2010.

2 afișări
Imaginea articolului Ţiriac: Vor supravieţui crizei firmele care nu depind de bănci

Ţiriac: Vor supravieţui crizei firmele care nu depind de bănci

"Criza a afectat companiile foarte mari şi firmele cu afaceri mici. Cele de la mijloc, care au avut o stabilitate financiară, vor supravieţui. Greu, dar vor supravieţui. Pentru că nu sunt ataşate agresiv de bănci", a declarat Tiriac.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici