Toată lumea la ghişeu; să dea, nu să ia!

Legea pensiilor aduce ca principală noutate faptul că toate persoanele ce realizează un venit profesional vor fi obligate să contribuie la sistemul de asigurări sociale de stat, printre acestea, persoanele fizice autorizate şi cei care lucrează pe baza convenţiilor civile, excepţie făcând avocaţii şi membrii a două culte religioase, care au propriul sistem de pensii.

4 afișări
Imaginea articolului Toată lumea la ghişeu; să dea, nu să ia!

Toată lumea la ghişeu; să dea, nu să ia!

Elementul de bază este existenţa unei contribuţii pe care o plăteşte atât angajatul, cât şi angajatorul, sau numai angajatul singur, dacă e pe cont propriu.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici