Tokes ataca Romania de la tribuna P.E.!

Laszlo Tokes si-a inceput activitatea in Parlamentul European. (In limba maghiara.) Ceea ce, asa cum era absolut previzibil, nu e deloc de bun augur pentru Romania. Reprezentantul presedintiei la Strasbourg, o spun nu neaparat ironic, pentru ca un eurodeputat ar fi de dorit sa fie racordat la initiativele de politica prezidentiala ale tarii care l-a trimis in capitala Uniunii Europene, asadar, in fine, romanul de etnie maghiara Laszlo Tokes a tinut o scurta cuvantare in plenul Parlamentului European. Unde, la fel de scurt, ne-a desfiintat. Ca una zicem si alta facem si ca in Romania exista legi discriminatorii. Asta in rezumat, tot pe scurt. Fiindca Laszlo Tokes nu a vorbit decat un minut.

1 afișare
Imaginea articolului Tokes ataca Romania de la tribuna P.E.!

Tokes ataca Romania de la tribuna P.E.!

Prima parte a asertiunii de mai sus este destul de vaga, chiar daca ea a facut trimitere la democratia din Romania. Lucrul asta se poate spune despre orice tara si tocmai de aceea, mie cel putin, mi se pare o rautate gratuita. Cu prevederile legale discriminatorii insa, e ciudat. UDMR e bine mersi. La guvernare, multumesc de intrebare. In tribunale, am inteles eu, te poti exprima in limba materna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici