Top 10 deputati chiulangii

Intre 5 februarie si 31 octombrie 2007, in 51 de sedinte ale plenului Camerei Deputatilor s-au inregistrat, oficial, 1.521 de absente. In sedintele din comisiile de specialitate, tot in aceeasi perioada (de regula, comisiile importante au avut in medie 11 sedinte pe luna) s-au inregistrat 1.650 de absente. Totalul pe sapte luni (doua luni au fost de concediu, iar statistica pentru lunile noiembrie si decembrie 2007 este in lucru la ora actuala - n.a.) de activitate parlamentara se ridica la 3.171 de absente. Aceste date sint preluate din listele de prezenta ale deputatilor la sedintele de plen si din comisii. In realitate insa, numarul absentelor este mult mai mare, deoarece, se stie, in foarte multe situatii, unii deputati, in exces de colegialitate, semneaza „condica“ si pentru absenti.

1 afișare
Imaginea articolului Top 10 deputati chiulangii

Top 10 deputati chiulangii

Din observarile facute la fata locului, la fiecare sedinta de plen, de regula, sint semnati de catre colegi intre 10 si 20 de deputati care nu sint prezenti. Precizam ca nu am contabilizat absentele ministrilor, ale europarlamentarilor si ale celor doi deputati care au decedat, despre care se stia ca se afla in tratament medical.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici