Top Gun de România. Zece primari din ţară primesc câte un avion de luptă. MIG-urile aterizează în parcuri

Egiptenii au piramidele, olandezii - morile de vânt, finlandezii au cele o mie de lacuri, italienii şi francezii se mândresc cu numeroasele castele, muzee şi situri arheologice. Am enumerat câteva dintre simbolurile pe care alte ţări le folosesc pe post de atracţii. În curând şi România va avea un astfel de simbol, răspândit prin ţară. Care credeţi că va fi acesta?! Avionul de luptă fabricat pe vremea sovieticilor, celebrul MIG.

5 afișări

Zece oraşe şi comune din toate colţurile ţării vor avea în curând câte un avion de luptă MIG sau IAR expus la intrarea în localitate sau în parcuri. Primarii acestor localităţi vor primi de la Ministerul Apărării aparatele de zbor dezafectate şi "curăţate" de dotările militare, conform unui proiect al ministrului Gabriel Oprea afişat pe pagina de internet a ministerului. Listei de primari li se mai adaugă şi un sobor de preoţi pasionaţi de luptele în aer: câte un MIG se va duce în curţile a două biserici din Bacău.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici