Topul celor mai buni 100 de tineri manageri din Romania

Editia din acest an a catalogului "100 tineri manageri de top" editat de revista BUSINESS Magazin prezinta 100 de povesti de succes ale unora dintre cei mai cunoscuti tineri manageri sau antreprenori romani de sub 40 de ani.

1 afișare
Imaginea articolului Topul celor mai buni 100 de tineri manageri din Romania

Topul celor mai buni 100 de tineri manageri din Romania

Printre ei sunt Iulian Dascalu, singurul roman care a avut puterea sa se lupte cu mari grupuri straine in domeniul constructiei de malluri, sau Gabriel Carlig, creatorul Jolidon, si Florin Panea, fondatorul Leonardo, poate singurele branduri din industria usoara care au reusit sa iasa cu succes in strainatate.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici