Topul concedierilor pe piata bancara. Cinci banci au taiat peste 2.000 de joburi.

Cinci banci de pe piata - patru din top 10 - si-au redus anul trecut personalul cu peste 2.000 de oameni in total, presate de criza sa-si ajusteze costurile. Re cesiunea din 2009 a inghitit peste 3.700 de locuri de munca de pe piata bancara, nu marul total al angajatilor coborand la circa 67.900.

3 afișări
Imaginea articolului Topul concedierilor pe piata bancara. Cinci banci au taiat peste 2.000 de joburi.

Topul concedierilor pe piata bancara. Cinci banci au taiat peste 2.000 de joburi.

La sfarsitul lui 2008, dupa trei ani de crestere spectaculoasa a creditului, personalul din banci atinsese un varf record de peste 71.600 de oameni, insa criza de anul trecut l-a retezat rapid pana spre nivelul din 2007.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici