Topul proprietarilor de malluri: cine are 100 ha de spatii comerciale.

Cei mai mari zece proprietari de centre comerciale din Romania detin spatii cu o suprafata inchiriabila de 940.000 mp, adica aproape 100 de hectare de malluri, pentru care au investit circa 2 miliarde de euro, mai mult de jumatate din bani provenind de la banci.

4 afișări
Imaginea articolului Topul proprietarilor de malluri: cine are 100 ha de spatii comerciale.

Topul proprietarilor de malluri: cine are 100 ha de spatii comerciale.

Aceasta afacere, in care antreprenorii romani au reusit sa stea in piata concurand cu firmele internationale, le aduce primilor zece proprietari venituri anuale din chirii de 200-250 de milioane, reiese dintr-o analiza a ZF. Ieseanul Iulian Dascalu este in continuare cel mai mare proprietar de centre comerciale din Romania, cu un portofoliu de 175. 000 de metri patrati inchiriabili in cele patru malluri sub brandul Iulius detinute in Iasi, Timisoara, Suceava si Cluj.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici