Totul despre alegeri

Scrutinul de duminică este de tip uninominal şi separat de alegerile prezidenţiale. Listele de partide au dispărut. Alegătorii pot pune ştampila pe numele unui singur candidat, fie că reprezintă un partid, fie că este un independent.

1 afișare
Imaginea articolului Totul despre alegeri

Totul despre alegeri

Adevărul“ vă prezintă tot ceea ce este nevoie să ştiţi despre scrutinul de mâine. Cine?Au drept de vot cetăţenii în vârstă de 18 ani împliniţi, inclusiv în ziua alegerilor. Nu pot vota debilii, alienaţii mintali, cei puşi sub interdicţie şi acele persoane care, prin hotărâre judecătorească, şi‑au pierdut drepturile electorale.Sunt înregistraţi cu drept de vot 18.328.646 de români.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici