Toxicitatea gândirii pozitive

Pe lângă necesităţi de ordin material, omul are şi un şir de necesităţi psihologice. Pe lângă hrană şi adăpost, omul are nevoie de siguranţa zilei de mâine şi o teorie care să-i explice lumea înconjurătoare.

7 afișări
Imaginea articolului Toxicitatea gândirii pozitive

Toxicitatea gândirii pozitive

Una dintre problemele fundamentale ale societăţii moderne constă în simplificarea teoriilor explicative şi transformarea siguranţei zilei de mâine într-un drept care se consideră a fi garantat fără vreun efort din partea societăţii sau a individului.

Citeste toata stirea pe http://cronicaromana.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici