TRANZACTIA

Ieri, au fost facute publice, din motive care ne scapa, o parte din convorbirile telefonice purtate, in cursul anului 2006, intre Omar Hayssam si procurorul Ciprian Nastasiu, dupa fuga sirianului din România.

1 afișare
Imaginea articolului TRANZACTIA

TRANZACTIA

Transcrierile inregistrarilor telefonice au fost declasificate in luna martie a anului trecut, inainte ca CSM sa se pronunte in ancheta pe care o desfasura cu privire la procuror. Trebuie mentionat ca interceptarile convorbirilor au fost facute de SRI, la solicitarea lui Nastasiu, dupa ce Hayssam i-a trimis acestuia SMS-urile. Scopul procurorului, asa cum reiese din convorbiri, era, pe de-o parte, sa obtina informatii de la Hayssam referitoare la “rechinii” din România, iar pe de alta, sa incerce sa-l determine pe Hayssam sa paraseasca locul in care se afla, in Siria, fara a sti ca afaceristul avea o imunitate in patru tari arabe. In ansamblu, inregistrarile lasa sa se intrevada existenta unei intelegeri prealabile punerii in libertate a lui Omar Hayssam, intelegere care ar avea ca obiect devoalarea de catre sirian a unor informatii devastatoare despre persoane foarte influente din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici